sâmbătă, 20 iulie 2013Actrita s-a indragostit de colegul ei din telenovela "Somos familia", actorul Maxi Ghione, si de o luna traieste cea mai frumoasa poveste de dragoste.

Desi au circulat de ceva vreme zvonuri cum ca cei doi actori, ambii in varsta de 40 de ani, ar forma un cuplu, au lipsit imaginile care sa demonstreze asta. Cei doi au pozat insa pentru cel mai recent numar al revistei "Gente y Pronto" in ipostaze tandre, dovedind, astfel ca formeaza o pereche.

Ana Maria si Maxi s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului "Somos familia", noua telenovela a canalului Telefe.

Protagonista din "Betty cea urata" traieste de 10 ani in Buenos Aires si a avut o relatie cu muzicianul Martin Quaglia, de pe urma careia s-a nascut fiica lor, Lucrecia (in varsta de 9 ani). Si iubitul ei a pus capat unei relatii de lunga durata cu o actrtia mexicana, cu care are si un fiu, Juan, in varsta de 7 ani.

"Amandoi am fost tristi multa vreme, am trecut prin situatii dificile, am fost loviti de viata si acum ne-am intersectat drumurile. A fost dragoste la prima vedere si nu pot spune cine a facut primul pas, pentru ca totul a decurs foarte natural. Suntem foarte indragostiti si fericiti amandoi", a declarat Maxi Ghione pentru revista.

sursa: ph-online.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!