vineri, 2 august 2013

Prin dans a debutat, dansul a consacrat-o si din dans pare ca vrea sa traisca. Roxana Ionescu a demonstrat-o din plin weekend-ul trecut la mare, cand a transformat o plaja din Mamaia in ringul viselor… estivale.

Advertisement by Adsense


Roxana a incins distractia pe plaja ajutata de un tanar la fel de talentat ca ea A facut parte din trupa de balet a emisiunilor lui Dan Negru, a castigat marele premiu la “Dansez pentru tine”, iar acum danseaza de sare nisipul pe plajele Marii Negre.

Roxana Ionescu este MC si sarcina ei este sa se distreze si sa-I distreze si pe altii. Si nu oriunde, ci la mare, la mare departare de casa. In fiecare weekend, Roxana face galagie pe plajele din Mamaia, pentru a arata lumii cum e treaba cu distractia in Romania.

Weekend-ul trecut, Roxana a reusit sa justifice pe deplin premiul de la “Dansez pentru tine”. In tandem cu un pusti la fel de zglobiu ca ea, a facut un show de a ridicat nisipul mai ceva ca o tornado. Cei doi s-au rupt in figuri de dans si s-au duelat, luptand parca pentru suprematia.

Spagatul Roxanei a fost cireasa de pe tortul show-ului Roxana s-a unduit, el a sarit, ea s-a pliat, el a plusat si cand confruntarea era mai stransa, blonda i-a dat adversarului ei lovitura de gratie: a cazut intr-un spagat de toata frumusetea pe nisipul incins de atata dans. Ca si la “Dansez”, numarul Roxanei a fost unul de audienta maxima, intreaga plaja adunandu-se sa caste gura laprofesionisti.

VIDEO AICI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!