vineri, 20 septembrie 2013

Anda Adam si Catalin Botezatu au fost protagonistii unui moment super provocator la Sibiu! Creatorul de moda a urcat pe scena alaturi de artista atunci cand aceasta canta noua sa melodie si, la un moment dat, s-au apropiat "periculos" de mult. Catalin si-a scos casca de pe cap si s-a sarutat pasional cu Anda.
Advertisement by Adsense
Chiar daca pana acum sustineau ca sunt doar prieteni, Bote si Anda Adam s-au sarutat frantuzeste. Blonda si-a pus mainile de gatul lui Catalin, el a cuprins-o la randul lui si s-au lasat purtati de val, incingand la maximum atmosfera de la Sibiu, de la gala premiilor MMA.

Bote si cu Anda Adam par sa formeze un cuplu, iar cei doi nici nu vor sa se fereasca de ochii curiosilor. Astazi, la Sibiu, cei doi au petrecut clipe frumoase impreuna.

Au fost la o cafenea din Sibiu, au petrecut timp frumos impreuna, s-au tachinat, iar totul s-a terminat cu un pupic dat de Anda pe obrazul lui Bote. Rusinat, Catalin se intreba daca a ramas patat de ruj, dar Anda i-a rispit repede suspiciunile si i-a explicat ca totul este in regula.

Cei doi au plecat imbratisati, ca doi porumbei, iar totul a culminat cu sarutul de zile mari din seara asta, de la Media Music Awards.

VEZI VIDEO AICI

Advertisemen By Adsense

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!