duminică, 11 august 2013

Actriţa americană Karen Lorre susţine că, deşi are 51 de ani, poate ajunge să aibă şi 11 orgasme pe zi datorită unei tehnici speciale de meditaţie, relatează Daily Mail.

Advertisement by Adsense


Metoda presupune relaxarea totală şi repetarea sunetelor „ooo-mmm”, precum în cazul Tantra Yoga. Practicată însă în repetate rânduri, în sesiuni de câte 15 minute, tehnica ajută persoana să se concentreze mai bine asupra senzaţiilor trăite, spune Nicole Daedone, fondatoarea centrelor unde se practică „meditaţia orgasmică”.

Actriţa nu este însă singura care a simţit beneficiile acestei metode. Chiar şi femeile care se considerau frigide au reuşit să se „vindece”.

„Am simţit un moment de electricitate şi m-am gândit că asta înseamnă să te simţi cu adevărat femeie – să te simţi în siguranţă şi confortabil altături de o altă persoană”, a povestit Rachel. Tânăra în vârstă de 25 de ani a adăugat că înainte de a începe să mediteze nu reuşise niciodată să aibă orgasm.

În plus, faptul că această tehnică are rezultatele scontate este susţinut chiar şi de unii cercetători.

„Aceleaşi părţi ale creierului care sunt activate în timpul unei şedinţe de meditaţie profundă sunt activate şi în timpul orgasmului”, a explicat Dr. Pooja Lakshmin, de la Rutgers University.

Chiar dacă există şi persoane sceptice, Nicole Daedone are însă încredere că percepţia oamenilor se va schimba în perioada următoare. Astfel, dacă la început exista un singur centru pentru "meditaţie orgasmică" în San Francisco, acum numărul lor a ajuns deja la 10, în întreaga lume.

VEZI VIDEO: AICI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!