duminică, 11 august 2013

Ea este un model celebru din Polonia, iar el un afacerist de succes, care detine mai multe cluburi de fite. Indragostiti nevoie mare, cei doi nu s-au sfiit sa faca gesturi de afectiune de fata cu alti oameni.

Advertisement by Adsense


Aflati in luna de miere la Miami, modelul Joanna Krupa si sotul ei, Romain Zago, nu si-au putut lua mainile unul de pe celalt si s-au tratat cu profunda afectiune chiar daca nu erau singurii oameni care venisera in concediu.

Barbatul si-a atins proaspata sotie in repetate randuri, fie ca aceasta statea pe terasa si isi dorea sa se bronzeze, fie ca facea o baie in pisicina sau, mai tarziu in mare.

Complet lipsiti de inhibitii, cei doi nu s-au sfiit sa se alinte sub mangaierea razelor de soare, ba Joanna si-a dorit chiar sa obtine un bronz perfect si a renuntat la sutienul de la costumul de baie, spre deliciul sotului care abia astepta sa o vada asa.

Mai tarziu, plictisiti de conditiile de 5 stele ale hotelului, cei doi proaspat casatoriti au iesit pe plaja si au oferit din nou un show de milioane celorlalti turisti, de data aceasta alegand sa fie ceva mai rezervati si sa isi pastreze costumele de baie pe ei.

Vezi foto: aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!