marți, 6 august 2013

Mandra de cine a ajuns si fara niciun fel de complex cand vine vorba sa isi arate formele mai mult decat generoase pe plaja, Viorica din Clejani a mai dat o dovada de nonsalanta.

Advertisement by Adsense


Dupa un an plin de cantari, de la spectacole prin tara, pana la nunti si paranghelii care mai de care mai obositoare, dar si mai profitabile, Clejanii au ajuns la bine-meritata vacanta.

Asa cum le sta bine, de zilele libere si insorite au profitat in primul rand femeile din familie, adica Margherita si Viorica.

Cum fata e tanara, zburdalnica si proaspat tunata, de parca cineva trebuie sa o pazeasca in timp ce se arde la soare, mama Viorica o insoteste mai mereu la plaja pe Marga.

Sesiunile de bronzare indelungi se sfarsesc atunci cand clanul decide ca s-a plictisit, iar toata gasca, cu catel cu tot, se indreapta spre hotel.

Daca Margherita iese in evidenta cu totul, nici Viorica nu se lasa mai prejos. Costumata cu o bluza transparenta, camuflata sub o esarfa, cantareata poarta un costum roz, numai bun sa ii acopere formele generoase.

Plecarea a fost una vijelioasa, cu Marga abia strunindu-si catelul si cu Viorica abia stapanindu-si... slipul de la costum, pe care l-a aranjat fara nicio jena, dar foarte rapid, direct pe posterior.vezi toata stirea: aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!