marți, 13 august 2013

Curbe line, dar si abrupte, nuante fine, dar si intense, rotunjimi nici pre amici, nici prea mari… Asa i s-a infatisat peisajul pe plaja lui Doru Todorut de la Deep Central

Advertisement by Adsense


Ajuns la plaja, unde il astepta sotia, lui Doru i-a cazut privirea pe vecina de sezlong Nu era marea privita cu ochiul turistului, de fapt, nu era natura, ci rodul ei: o satena cu dimensiuni perfecte care isi plimba corpul bine uns cu ulei de plaja pe sub privirile stanjenite ale artistului.

In momentul in care tanara cu trupul dezgolit s-a ridicat de pe sezlong, sotia lui Doru a sesizat pericolul

Asa ca a inceput sa o studieze atent... Stanjenite nu pentru ca ii era rusine sa studieze nestingherit sanii eliberati din stransoarea sutienului sau fesele dezgolite de slipul minuscul, ci pentru ca, de-a stanga lui, se afla vigilentul lui strajer: sotia.

Profitand de o clipa de absenta a sotiei, Doru si-a ridicat privirea spre sirena din fata lui Cum ridica privirea catre sirena unsuroasa din fata lui, doamna se incrunta si nu era nevoie sa spuna ceva, caci Doru stia exact ce are de facut – o cobora din nou in telefonul pe care il butona de zor pentru a-si tine mintea incinsa de aparitia satenei ocupata.

Dar a fost la un pas sa fie prins de vigilenta consoarta care, insa, a intors capul spre el, cu o fractiune de secunda intaziere

Vizibil indignata de dezinvoltura "rivalei", sotia a urmarit-o pana cand s-a facut una cu sezlongul si a iesit din raza vizuala a partenerului ei

O misiune aproape imposibila caci facea ce facea si privirea din nou la ea ii zbura. In tot acest timp nervozitatea sotiei, vizibil indignata de lipsa de inhibitii a “rivalei”, crestea, si crestea, si crestea… Mare ne-a fost mirarea ca nu si-a luat sotul de o aripa sa-l duca si sa-l inchida in camera de hotel. Probabil ca satena s-a intins pe sezlong la momentul potrivit si doamna s-a mai linistit.

Insa, in timp ce satena se aseza, prietena ei, la fel de dezinhibata ca ea, se ridica

Scapata de pericol, sotia s-a apucat sa-si zgandare cosurile de la subrat

Si ca sa-si umple timpul in vreme ce Todorut continua sa se prefaca preocupat de telefon, sotia a gasit o indeletnicire total lipsita de delicatete si feminitate, in contradictie totala cu aparitia ravasitoare a satenei de mai devreme. Fara sa-I pese ca este in public si ca notorietatea sotului o posteaza si pe ea in centrul atentiei, aceasta a inceput sa-si zgandare cosurile de la subrat, o activitatea pe care Doru s-a prefacut ca nu o observa.

Profitand din nou de neatentia sotiei, artistul mai arunca, din cand in cand, cate o privire apetisantei lui vecinei De fapt, nici nu prea avea de ce sa o observe cand, la numai jumatate demetru distanta, sirena… uleioasa lasa razele soarelui sa-I mangaie trupul perfect.

vezi toata fotografiile: aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!