vineri, 16 august 2013

Clienţii unui restaurant select din New York au fost surprinşi în momentul în care o tânără dezbrăcată a început să se plimbe prin local, doar în chiloţi, în timp ce îşi etala formele voluptoase printre mese.

Advertisement by Adsense


Cu toate că a fost chemată poliţia, ulterior s-a descoperit că este vorba despre un fotograf excentric care are o pasiune bizară în a fotografia modele ce se dezbracă în diferite restaurante. Încă nu se ştie dacă totul a fost plănuit de patroni sau nu, mai ales că incidentul a avut loc chiar în ziua inaugurării localului.

În acelaşi timp, clienţii au început să o fotografieze pe tânără, cu ajutorul telefoanelor mobile. Din păcate pentru ei şedinţa inedită, demnă de o revistă pentru bărbaţi, a durat puţin, după ce conducerea restaurantului a apelat la ajutorul autorităţilor. Fotograful Allen Henson a fost nevoit să dea explicaţii şi să povestească de ce a recurs la acest gest surprinzător. Mai mult, tânăra nu era altineva decât un cunoscut model american pe nume Shelby Carter care mai târziu s-a fotografiat cu doi poliţişti care voiau să o aresteze.

vezi foto si video: aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!