sâmbătă, 10 august 2013

Pentru că uneori numele din buletin nu dă tocmai bine pe ecran, multe dintre vedete au schimbat un pic abordarea nominală, pentru a evita momentele amuzante sau chiar penibile. Altele au ales, însă, "cu inima" numele de scenă, ba chiar au păstrat secretă originea.

Advertisement by Adsense


Dragoş Gărdescu, rapperul cunoscut sub numele Puya, e deja faimos în România de peste 10 ani. Lumea îl cunoaşte încă de pe vremea când cânta cu Sişu în La Familia, însă fanii săi nu au aflat niciodată de ce cântăreţul a ales acest nume de scenă. Singurul "apropo" ieşit la lumină îl reprezintă nişte versuri de la o melodie mai veche La Familia, "Adevărul gol-goluţ":

"Puya e numele de scenă, porecla din cartier / Pe tata şi fraţii mei îi strigau la fel". Ei bine, vigilenţi ca de obicei, agenţii spynews.ro au "săpat" şi au aflat ce ascunde Dragoş. Tatăl său e faimos şi el, cel puţin în Sălăjan, cartierul unde a copilărit Puya. Şi nu pentru că are un fiu care a devenit vedetă, ci pentru că amândoi împart aceeaşi meserie. E-adevărat că fiul său cântă cu totul alt gen de muzică, dar pe la urechile noastre a ajuns informaţia că tatăl e un lăutar extrem de talentat!

Ca să înţelegi pe deplin provenienţa numelui de scenă al lui Puya, aflaţi că părintele său este cunoscut sub numele de Nea Puiu'. Acum parcă are sens, nu?

vezi toata stirea: aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!