duminică, 7 iulie 2013

Un baiat din China i-a speriat pe toti locuitorii orasului in care locuieste cu dantura sa.

Dupa ce l-a nascut pe Wang Pengfei, acum in varsta de 16 ani, mama acestuia a observat ca singurii dinti care incep sa-i creasca sunt cei frontali. Iar ciudateniile nu se opresc aici: dintii sunt ascutiti, exact ca cei ai unui vampir. ---> VEZI AICI POZELE INCREDIBILE

Wang Hui, mama baiatului, si-a dus fiul la inceputul saptamanii la un spital din municipalitatea Chongqing, in sud-vestul Chinei.

Dar aceasta vizita la spital nu este singura. Wanh Hui incearca de mult timp sa dea de capatul acestei probleme, insa medicii chinezi nu au niciun raspuns pentru ea.Doctorii de la spitalul South West, au spus ca baiatul nu va fi eligibil pentru operatie pana cand nu va implini varsta legala. Costul interventiei a fost calculat in jurul a 7.000 de lire sterline.Mama baiatului a marturisit ca fiul ei a devenit retras si se comporta violent cu colegii de scoala care se uita la el in mod ciudat sau soptesc."Nu are prieteni si a realizat pe masura ce a crescut ca este diferit de ceilalti copii", a spus mama baiatului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!