joi, 25 iulie 2013

E posibil ca lui Mihai Costea sa-i pice fata cand va vedea aceste imagini. Iubita si, zic unii, viitoarea lui mireasa - Daniela Crudu, da ture prin oras, de parca intregul Bucuresti ar fi un podium, iar ea ar pasi in bataia bliturilor.

Si nu se-nsala prea tare, pentru ca paparazzii CANCAN.RO au imortalizat spectacolul oferit, zilele trecute, pe strazi, de fosta asistenta TV. Ce-a aratat, e greu si pacat sa descrii in cuvinte.

Imbracata mai sexy decat permite chiar si legea strazii, intr-o rochita “batuta” cu flori, pantofi lacuiti si piele coapta la soare, Cruduta si-a inceput periplul prin Capitala. S-a urcat la volanul bolidului personal, captusit cu inimioare rosii, a vorbit la telefon fix cat a tinut semaforul si, infometata, pesemne, a tras intr-un loc cu de toate: o benzinarie.

In benzinarie, s-a lipit de un Mihai. Nu de Costea, iubitul ei. Ci de Mihai Mitoseru. De aici, cei doi nu s-au mai despartit nicio secunda.

Stie, oare, Mihai Costea, de a carui gelozie a aflat intreaga tara, ca fosta asistenta TV si-a tras... "asistent"? Sau o fi prea ocupat cu pregatirea nuntii?

Un vant usor a tinut sa-si faca de cap cu rochita Crudutei. In timp ce urca treptele, o adiere calda a mangaiat trupul firav al brunetei si, pret de cateva secunde, a dezvaluit ce doar stelistul Mihai Costea ar trebui sa vada.

Volanasele inflorate s-au intors, apoi, la locul lor si au acoperit iarasi posteriorul Crudutei, punand capat unui spectacol inedit de forme si culori.

vezi toata stirea: aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!